În viața asta am ales să mă numesc Ligia Andreea. Sunt câte puțin din multe și toate în același timp. Am ales să trăiesc frumos, să iubesc, să mă las purtată de pasiune, creativitate și bucurie în tot ceea ce fac.

Am fost mereu extrem de sinceră cu inima mea și niciodată nu am acceptat să fie calcată în picioare sau uitată. Am făcut doar ce mi-a plăcut, doar lucruri în care am crezut și de fiecare dată am dat totul pentru fiecare moment în parte. Viața este un lung șir de povești. Unele mai frumoase, altele mai puțin reușite. Unele pline de lumină, altele înfrigurate în umbre întunecate. Ce este important este că le-am trăit pe toate și sunt aici să le povestesc.

Am jucat fiecare rol cu intensitate maximă și nu m-am oprit niciodată într-un singur loc. Mereu am căutat noi și noi experiențe, noi oportunități, noi povești. Cred că este un fel de a mă căuta pe mine și de a găsi mereu altceva, o altă fațetă, o altă perspectivă, un alt aspect tot al meu, dar rămânând, în tot acest timp, fidelă mie. Lumină sau întuneric, apus sau răsărit, dulceață sau amărăciune, sunt toate ale mele și le-am iubit pe toate.

Am ajuns într-un punct astăzi, în care consider că am multe de împărtășit cu lumea, că pot să îi dau înapoi din bucuriile mele, din gândurile mele, din amintiri și din vise. Aici, pe acest site mă veți găsi pe mine, așa cum sunt și de multe ori, așa cum aș vrea să fiu.

Vă invit într-un spațiu plin de culoare, într-o dimensiune magică, unde visele și realitatea dansează împreună pe ritmul sufletului meu.